Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Slottsgatan 40-44

Kontor, 11500 m2, Jönköping, Centrum

Här finns en möjlighet att få en central roll med restaurang, café, gym eller kontor i Jönköpings växande stadskärna. Utmed Odengatan är fastigheten belägen som i tre etapper kommer att omvandlas till kontor med service och restaurang i bottenplan.

Totalt kommer projektet omfattas av ca 18 000 kvm yta som kommer att omvandlas till ett unikt kontorskoncept med fokus på hållbarhet. Visionen är att bland annat kunna erbjuda restaurang, bilpool, cykelboxar samt omklädning för cykelpendlare. Fokus kommer ligga på hög standard och hållbarhet och projektet går under namnet Orangeriet, som är hämtat från tiden då trädgårdsföreningen hade sina växthus på marken där byggnaden idag är belägen.
Fastigheten har mycket goda kommunikationer med frekventa avgångar för stombussar inom 50 meter från fastigheten. Dessutom planeras parkeringsgarage i bottenplan med bilpool samt laddstolpar för elbilar.

Omgivning

Omgivningen utgörs av blandad centrumbebyggelse med bl.a. kontor, bostäder, gym, restauranger och diverse butiker.

Planlösning

Etapp 1, den nuvarande industribyggnaden, innehåller en total area om ca 11 500 kvm som i samråd med hyresgästen kommer att renoveras och anpassas utefter verksamheten.

Byggnaden är utformad med ljusinsläpp från N S Ö vilket möjliggör en ljus och fräsch kontorsmiljö. Entréplanet erbjuder en total yta om närmare 3700 kvm och på plan 2,3, och 4 finns ytterligare 2 500 kvm per våningsplan, avsedd för kontor.

Kommunikationer

Citybussar går i stort sett hela tiden från Slottsgatan, ca ett kvarter bort. Tåg och busstation finns dessutom inom ca 15 minuters promenadavstånd.
Det centrala läget gör lokalen ytterst lätt tillgänglig oavsett om du åker bil, buss eller cykel.

Service

All tänkbar service finner du i Jönköpings centrum, ca 500 m från lokalen. Citykärnan erbjuder ett varierat utbud av restauranger, butiker, banker, hotell, mataffärer och mycket mer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Astrid Hägg Hansson

0701-415712
astrid.hagg.hansson@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning