Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östra Storgatan 3

Kontor/Kontorshotell, 8 m2, Jönköping, Centrum

Här finns en möjlighet att hyra högklassigt kontorsrum i en exklusiv och representativ kontorsgemenskap. Rummet hyrs ut möblerat. Passar exempelvis mindre konsultbolag, advokatbyrå eller verksamhet inom försäkring eller finans. Varmhyra per rum inklusive städning av allmänna ytor, fiberdata, tillgång till stora mötes- och konferenslokaler. Tillgång till kopiator/scanner/printer finns. Alla rum är individuellt låsbara och lokalen är larmad. Lokalerna är totalrenoverade under 2018. Inflyttning kan ske omgående. Endast ett rum kvar.

Omgivning

Lokalerna har bra läge på Hoppets Torg / Östra Storgatan med en omgivning som utgörs av butiker, restauranger och gym mm.

Planlösning

Separata kontorsrum med tillgång till gemensamt mötesrum samt konferensrum. Stor inredd gemensam lounge med TV. Kök med matplats. Generös entré med lobby. Tillgång till gemensam takterrass.

Kommunikationer

Inom 150 m finns hållplats för citybussar med frekventa avgångar. Avstånd till järnvägsstation ca 250 m.

Service

All tänkbar service finns i den direkta närheten. Möjlighet till parkering finns i närliggande parkeringshus samt ett fåtal lediga platser på baksidan av fastigheten (mot avgift, förhandlas separat med fastighetsägaren).

Övrigt

Hyra: 6000 kr/mån exkl. momsUppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning