Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östra Storgatan 26B

Butik/Kontor, 600 - 1370 m2, Jönköping, Centrum

Möjligheternas lokal utvecklas nu av Ekblads Fastigheter mitt i centrala Jönköping, mer centralt läge än så här är svårt att finna. Lokalerna har tidigare använts som butik men kommer nu att totalrenoveras och ställas om till kontor med generösa takhöjder. I samband med omställningen så kommer fasaden genomgå en större renovering och förses med stora glaspartier mot Östra Storgatan vilket kommer bidra till ljusa och fräscha kontorsarbetsplatser. Då lokalen kommer utvecklas i samråd med dig som hyresgäst så erbjuds stora möjligheter att vara med att påverka både materialval och utformning av lokalerna.

Omgivning

Stadsmiljö med en blandning av butiker, kontor & restauranger.

Planlösning

Rymliga ytor med högt i tak väl lämpade för kontor eller butik med ljusinsläpp från norr och söder med möjlighet för upp till ca 110 kontorsarbetsplatser i öppet kontorslandskap. I samband med omställningen av lokalen så kommer fasaden mot Östra Storgatan byggas om med stora glaspartier vilket kommer möjliggöra en ljus kontorsmiljö och även ge generösa skyltmöjligheter. Lokalerna har tidigare använts som butik för Intersport och kommer nu att ställas om till kontor. Omställningen av lokalen kommer att ske i samråd med hyresgästen så stora möjligheter finns att vara med att påverka utformning och materialval. Kontorsplanet nås både med hiss och via trapphus, med möjlig ingång från Östra Storgatan samt även från Smedjegatan. Möjlighet finns att hyra hela ytan och få den anpassad efter din verksamhet alternativt hyra del av ytan enligt de bifogade förslagen som utgångspunkt. Komfortkyla kommer att finnas i lokalen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både buss, cykel och tåg. Parkeringshusen Smedjan, Atollen och Sesam ligger inom ca 5 min promenadavstånd och stombussar går hela tiden från Södra Strandgatan, ca 200 meter från lokalen.

Service

All tänkbar service finns i närområdet. Jönköpings centrum erbjuder flertalet olika lunchrestauranger, butiker, banker, hotell, gym, mm.

Övrigt

Kallhyra ca 2 100 kr/kvm.
Fiber finns i lokalen.
Hiss finns.
Tillträde efter överenskommelse.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Astrid Hägg Hansson

0701-415712
astrid.hagg.hansson@quadrent.se


Liknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning