Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östra Storgatan 13A

Kontor, 450 - 600 m2, Jönköping, Centrum

Det finns kontor och så finns det unika kontor. Detta är av det senare slaget. Arkitekten bakom är ingen mindre än Oskar Öberg. När man går in genom dörrarna till denna lokal är det som att färdas genom en tidsepok. Lokaler som denna finns inte länge i Jönköping. Med en takhöjd på ca 4,5 m, stuckaturer och kakelugnar bidrar det till en otrolig wow känsla. Lokalen behöver definitivt rustas upp och kräver en del arbete men fastighetsägaren är villig att lägga både tid och pengar på att fixa till lokalen. Tanken är att bevara mycket av det gamla som fiskbensparketten, stuckaturer och kakelugnar men införa en mer modern touch på lokalen och en omfattande renovering kommer att göras.

Omgivning

Omgivningen består av centrumbebyggelse.

Planlösning

I entrén är det den enorma ljuskronan som själ allt fokus. Den är verkligen helt otrolig och med original väggar från 30-talet är entrén något alldeles extra. Det är en stor yta som skulle passa perfekt för ett öppet kontorslandskap. I anslutning till denna ytan finns 3 större kontor som det går att sitta flera personer i och det skulle också gå att omvandla till ett större personalutrymme. Det finns ytterligare en stor yta i lokalen som skulle kunna användas som konferensrum eller kontorslandskap. En trappa upp är tanken att det kommer finnas lite mindre kontorsrum och mötesrum samt 1 eller 2 konferensrum. På övervåningen idag finns personalrummet men tanken för framtida projekt är att flytta ner det en våning. På övervåningen idag finns det ett badrum i original från 1930-talet med marmor och sten med original detaljer. Otroligt häftigt. Det finns också 2 inglasade balkonger för personalen att nyttja. Till lokalen går det även lösa ca 4 parkeringsplatser. Lokalen är ca 525 kvm, men kan anpassas till ca 450-600 kvm beroende på behov.

Kommunikationer

Busshållplats finns inom 2-3 min gångavstånd och resecentrum finns inom 5-7 min gångavstånd.

Service

All tänkbar service finns i den direkta närheten.

Övrigt

4 parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen. I närheten finns också ett flertal parkeringshus.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se
David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554
david.hjalmarsson@quadrent.se


Kontakt

Rebecca  Grennard Rebecca Grennard

0726-442890

rebecca.grennard@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt

David Hjalmarsson David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554

david.hjalmarsson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 287418
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning