Dokument

Planritning Mogölsvägen 6
Lokalbeskrivning Mogölsvägen 6

Mogölsvägen 6

Kontor, 561 - 1310 m2, Jönköping, Hedenstorp

Nytt modernt kontor med skyltläge mot Rv40.
Nu finns det chans för dig och dina anställda att utvecklas ihop med Hedenstorp. Fastigheten är belägen utmed riksväg 40 med nära anslutning till E4:an, centrala Jönköping och runt knuten finns Jönköpings flygplats.

Omgivning

Hedenstorp är ett mycket populärt område där företag som Greenworks, Theofils, Portsystem 2000, XL-Bygg, G.T Väst, Trafikbutiken, Comforta, Pholc och Kinnarps har valt att etablera sig.

Planlösning

Tanken är att fastighetsägaren i samråd med dig som hyresgäst ska anpassa lokalen. Detta erbjuder stor möjlighet för dig som söker nybyggda lokaler att vara med från början och påverka både utformningen av lokalen samt materialval. Här kan man vara kreativ när det kommer till utformning och design. Enskilda kontor eller landskap, resursrum och projektrum där anställda kan samverka och bolla idéer. Vid behov finns möjligheten att dela upp lokalen i två mindre lokaler, se ritning.

Kommunikationer

Lokalen når du snabbt och smidigt då den är nära belägen Riksväg 40 som sedan leder vidare till E4:an. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalen och det finns även bra tillgång till kollektivtrafik och cykelbana. I nära anslutning ligger också Jönköpings flygplats, vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien och Europa.

Service

All typ av service finns i Jönköpings centrum som du når inom 5-10 minuter med bil.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se


Kontakt

Anders Mårtensson
Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995

anders.martensson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt
Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294219

Liknande lediga lokaler i Hedenstorp