Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Lantmätargränd 4

Kontor, 288 m2, Jönköping, Centrum

Nu finns det en chans för företag att få sitta lite bättre och lite snyggare. Lokalen är anpassad för kontorsverksamhet med öppna landskap, där Moelven och glaspartier är ett genomgående inslag. Kontoret är beläget mitt i Jönköping city med närhet till det mesta. Från stationen är det ett gångavstånd på 5-10 minuter. Kommunikationer nås inom ett par minuter och besökare kan med lätthet parkera i något av alla de parkeringshus som finns i närheten. Förutom närheten till det mesta ligger det i närheten av flera caféer och restauranger. Lokalen är granne till det mycket populära och omtyckta caféet Stuk.

Omgivning

Omgivningen består av butiker, kontor, restauranger och caféer.

Planlösning

Besökare välkomnas av en stor och lyxig entré där de kan slussas in i något av de 4 mindre mötesrummen som finns där idag. Dessa rum skulle också fungera perfekt som kontor. I entrén finns en större toalett som är RWC anpassad där det även finns en dusch. Genom dubbeldörrarna i entrén kommer man in i den del av lokalen som utgör det öppna kontorslandskapet. I ena hörnet finns ett lite större inglasat kontor eller mötesrum beroende på vad hyresgästen har behov av. Det finns ytterligare ett kontor samt ett konferensrum. Pentryt utgörs av inbyggda vitvaror från Siemens där luckor och stommar kommer från HTH kök. Det finns ytterligare två toaletter och samtliga är helkaklade. Det finns gott om förvaring och förråd som kan användas som maskinrum eller arkiv. I anslutning till konferensrummet finns ytterligare ett rum för förvaring. Alla rummen har gått om fönster och tack vare allt glas upplevs lokalen som ännu ljusare. Förutom besöksentrén finns det ytterligare en entré för den egna personalen.

Kommunikationer

Från stationen är det ett gångavstånd på 5-10 minuter. Kommunikationer nås inom ett par minuter och besökare kan med lätthet parkera i något av alla de parkeringshus som finns i närheten. Busshållplats finns inom 3-5 min gångavstånd.

Service

All tänkbar service finns i den direkta närheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se


Liknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning