Dokument

Lokalbeskrivning
Planlösning

Kyrkogatan 6

Kontor, 90 - 419 m2, Jönköping, Väster

Ett stort och öppet kontor uppdelat i två våningar på Kyrkogatan 6 mitt i centrala Jönköping. Lokalen är placerad mitt emot rådhusparken och rådhuset ovanför Park Brasserie. Lokalen har en öppen planyta och stora fönster ut mot rådhusparken. Lokalen lämpar sig för större kontor i två våningar eller mindre kontor på ett plan. Ytan uppgår till ca 419 kvm uppdelat på två plan. All tänkbar service finns i området eller inom gång-avstånd. Lokalens strategiska placering passar perfekt för dig som pendlar då Jönköpings resecentrum ligger ca 100m bort men även för dig som cyklar eller tar bilen till jobbet då det finns en bred cykelbana utanför samt parkeringshus i området. Lokalen passar den som söker efter ett stort kontor i centrala Jönköping med närhet till det mesta och som värdesätter möjligheten att anpassa lokalen helt efter sina egna behov i samråd med hyresvärden.

Omgivning

Omgiven av restauranger och affärer.

Planlösning

Lokalen är uppdelad i tre olika lokaler på två våningar. Som hyregäst kan man hyra en, två eller alla tre lokaler. Lokal A uppgår till 91 kvm, lokal B uppgår till 99 kvm och lokal C uppgår till 229 kvm. Delar av lokalerna är renoverade och samtliga lokaler går att hyra i befintligt skick. Vid intresse kan fastighetsägaren tillsammans med hyresgästen anpassa och renovera lokalerna efter deras behov. Hela fastigheten kommer inom den närmsta tiden att renoveras med ny fasad och fönsterrenovering.

Kommunikationer

Jönköping resecentrum ligger ca 100m bort

Service

All tänkbar service finns i området.

Övrigt

lan tre är uppdelat i två delar där båda delarna har toalett, kontorsutrymme och kök. Tanken är att öppna upp en vägg mellan de två lokalerna för att skapa ett större kontor. Möjligheten finns också att sätta in en interntrappa i lokalen för att binda sam-man våning 3 och 4 till en lokal.

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se

Liknande lediga lokaler i Väster