Dokument

Dokument

Instrumentvägen 6

Kontor/Kontor, 355 m2, Jönköping, Ljungarum

En modern kontorslokal med industriell design på Ljungsrum. Som ett resultat av det höga taket blir lokalen genomgående ljus och öppen.

Omgivning

Lokalen är placerad på Instrumentvägen 6 på Ljungarum som idag är ett lager-, logistik- och industriområde där både små och stora företag finns. Närheten till både E4:an och riksväg 40 gör Ljungrum till en strategisk plats att placera sin verksamhet på och området växer dagligen. I området finns företag som Itab, Byggmax, DB Schenker, Bring, Postnord m.fl.

Planlösning

På Instrumentvägen 6 på Ljungarum finns det en modern och öppen kontorslokal. Lokalen är helt nyrenoverad med öppna ytor och uppgår till 355 kvm. Lokalen har ett större konferensrum, fyra kontor samt en större lounge. Möjligheten finns att göra ytterligare kontor. Det finns även möjlighet till att hyra ut ett kontor separat.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping

Övrigt

Mer information hittar du på www.quadrent.se

18416

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se