Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Grännavägen 22c

Kontor, 700 m2, Jönköping, Centrum

På Grännavägen 22C finns det nu tillfälle att få hyra en fantastisk kontorslokal med en takhöjd på 4,7 meter på sina ställen. Takhöjden ger en fantastisk rymd och eftersom lokalen har takfönster ger det extra ljusinsläpp. Du som hyresgäst har fri sikt ut mot Vättern vilket i sig är helt magiskt. Även om fastigheten har några år på nacken så känns lokalerna väldigt moderna tack vare bra materialval och smart design. Passar verksamheter som kan sitta i öppet landskap och som inte har något emot att dela gemensamma ytor med befintlig hyresgäst. Det finns gott om parkering både för anställda och besökare.

Omgivning

Industri och handelsområde

Planlösning

Huset är byggt i 2 plan och möjlighet finns att hyra i båda planen. Du och dina anställda tar sig enkelt mellan de olika planen med interntrappa eller hiss. På plan 1 finns ett större kontorsutrymme om ca 60 kvm där man kan sitta flera och arbeta. Det finns även möjlighet för förvaring/ arkiv på plan 1 samt så finns det ett mindre lastningsutrymme som man når via baksidan. I dagsläget finns det 2 mötesrum på plan 1 vilket istället går att använda som kontor. På plan 1 finns även ett fullutrustat kök och fotostudio. Plan 2 är en öppen yta med 3 kontorsrum/ mötesrum i ena delen. På plan 2 finns det även fler toaletter samt en kaffestation med en trevlig lounge.

Kommunikationer

Buss 71 och 101 stannar ca 250 meter från lokalen och du tar dig smidigt till och från lokalen med bil via E4. Parkeringsplatser finns på fastigheten.

Service

Huskvarna centrum nås inom 2 minuter med bil. Företag i närheten är Däckia, ABB Huskvarna, Expresstransport TMB AB, Kroatorpet och Ölbryggeriet.

Övrigt

För mer information besök vår hemsida
http://quadrent.se/lokal/grannavagen-22c/Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning