Dokument

Dokument

Fridhemsvägen 14

Kontor/Kontor/Kontor, 145 m2, Jönköping, Fridhem

Mindre kontorslokal om 145 kvm. Lokalen har bra ljusinsläpp, upp till fem kontor och en öppen yta som tidigare är använd som konferensyta. I syfte att dela upp lokalerna i byggnaden finns en egen entré på södra sidan av byggnaden.

Omgivning

Jönköpings kommun är en snabbt växande kommun när det kommer till både invånare och företag. Med en strategisk placering längs E4:an har Jönköping blivit känt som ett transport- och kommunikationscentrum inom handel. Genom ökad utveckling så händer det väldigt mycket i Jönköping just nu.

Lokalen är placerad på Dvärggatan 4 på Fridhem som idag är ett lager-, logistik- och industriområde där både små och stora företag finns. Närheten till både de centrala delarna av Jönköping samt Södra Munksjön och E4:an och riksväg 40 gör Fridhem till en strategisk plats att placera sin verksamhet på och området växer dagligen. I området finns företag som Alwex, Dachser, Beijer, Elon, Autoexperten, DHL, Postnord m.fl.

Planlösning

Lokalen är placerad i korsningen mellan Fridhemsvägen och Barnhemsgatan. Den totala ytan uppgår till ca 145 kvm och är en del av byggnaden där Elajo har sitt kontor. Lokalen har 5 kontor, förråd, loungeyta och kök på plan 1 samt förvaringsutrymme/förråd på plan 2. Lokalen är genomgående ljus med stora fönster som separerar kontoren och korridoren. Mitt i lokalen finns en större loungeyta som kan användas för konferenser, matplats m.m. Lokalen har en egen ingång från sidan av byggnaden och jämte ingången finns möjlighet att parkera upp till 5 bilar.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.

Service

All tänkbar service finns i området eller centrala Jönköping.

Övrigt

Mer information hittar du på www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se