Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Barnarpsgatan 13

Kontor, 787 m2, Jönköping, Centrum

Fin lokal i två plan belägen mitt på pulserande Barnarpsgatan och med gångavstånd till det mesta.

Omgivning

Omgivningen utgörs av blandad centrumbebyggelse med bl.a. butiker, restauranger, gym, bostäder och kontor. Företag i närområdet är bl.a. Hemköp, Nordic Wellness, Netto, Forex, Pressbyrån, SF, Den Småländska Kolonin, Glädje, Scandic Hotell och Brasserie Park.

Planlösning

Kunder och anställda välkomnas på plan 6 av en gemensam yta och kapprum där det även finns tre toaletter. Det finns ett flertal ytor som kan fungera som lounge eller olika typer av samlingsplats för kommande verksamhets anställda. Ett stort och rymligt kök där flera personer kan sitta tillsammans för att umgås och äta. Totalt finns det 14 stora kontorsrum som är anpassade för allt mellan 1-4 personer i vissa fall även för 6 personer. Dock är det enkelt att anpassa kontoren till större ytrymmen om så önskas. På nedre plan finns ett kontorslandskap som är anpassat för 8 personer. Det finns ett flertal konferensrum som är anpassat för större och mindre sällskap omkring 10-20 personer. Övre plan har fönster med ljusinsläpp från både Barnarpsgatan och från innergården nedre plan har ljusinsläpp från innergård och Nygatan. I dagsläget har ett rum använts till vilorum vilket skulle gå att ställa om till ett större förråd eller kontor. Det finns två utrymmen för städ, ett på vardera plan.

Kommunikationer

För företag och verksamheter som har många pendlare är detta läge optimalt då både citybussar samt Jönköpings station nås inom 5 minuter. I nära anslutning av lokalen finns kommunens egna parkeringshus Per Brahe där personal och eventuella kunder kan parkera.

Service

Allt inom service finns i närområdet.

Övrigt

Kallhyra ca 1750 kr/kvm
Hiss finns
Nätverk: Fiber
Tillträde efter överenskommelseUppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning