Viktoriagatan 6

Kontor, 306 m2, Helsingborg

Kontor i södra Helsingborg
OM LOKALEN
På Viktoriagatan i södra Helsingborg kan vi erbjuda ljusa kontorsytor med generös takhöjd om ca 306 kvm i markplan i anrik industrifastighet, även kallad marsipanfabriken. Lokalen inrymmer 8st kontorsrum, 1st mötesrum, 2st WC samt två stora ytor för konferens & utbildning som går att dela av till fler mötesrum med hjälp av en vikvägg. Möjlighet till pentry eller kök finns. Ytorna i lokalen är lättanpassningsbara och går enkelt att förändra efter behov.

Fastighetens läge gör det enkelt att komma ut från Helsingborg samtidigt som man har närhet till centrum. Hamnen ligger också mycket nära vilket gör att även transport med båt är enkelt. P-platser och busshållplats finns i direkt närhet.

FASTIGHETSINFORMATION
Industri- och kontorsfastighet belägen i södra Helsingborg i närheten av bostadsrområdet Planteringen. Ursprungsfastigheten är en charmfull och anrik byggnad där det tidigare tillverkats både tvål, margarin och marsipan, därav har huset fått benämningen "Marsipanfabriken". De olika lokalerna i fastigheten är av varierande karaktär och prägel. På fastigheten finns även ett fristående kontorshus. Busshållplats finns i direkt närhet till fastigheten.

OMRÅDE/OMGIVNING
I området finns både industri, handel, service, boende och skolor.

KOMMUNIKATIONER
Det är nära till flera transportleder för den som kommer med bil. Buss finns precis utanför fastigheten som tar en vidare både till centrum samt ut till Råå.

NÄRSERVICE
Närbutik, pizzeria, vårdcentral m.m på gångavstånd. Någon minuts bilväg bort ligger handelsområde med Dollarstore, Lucu Food och Willys.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Anna Hurtig
072-544 63 17
anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB