Viktoriagatan 6

Kontor, 143 m2, Helsingborg

Välplanerad kontorslokal i södra Helsingborg
OM LOKALEN
Söker ni en fräsch kontorslokal med gott om parkeringsmöjligheter? Då har ni hittat den!

Lokalen befinner sig på andra våningen med två ingångar, varav den ena trappuppgången har hiss. Den består av fem rymliga kontorsrum, som även kan användas som mötesrum. En öppen yta vid pentryt i mitten av lokalen kan användas som matplats eller ännu mer utrymme för arbetsplatser. Det finns även en toalett med dusch.

Fastigheten är belägen fyra minuter från motorvägen, vilket gör det enkelt för era bilkörande arbetare att ta sig ut på jobb eller resa till och från arbetsplatsen. På fastighetsområdet finns det gott om kostnadsfria parkeringsplatser för pendlande arbetare och besökande kunder. Busslinje 22 har sin hållplats strax utanför fastigheten som kan ta de som pendlar kollektivt in till centrum.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

FASTIGHETSINFORMATION
Industri- och kontorsfastighet belägen i södra Helsingborg i närheten av bostadsrområdet Planteringen. Ursprungsfastigheten är en charmfull och anrik byggnad där det tidigare tillverkats både tvål, margarin och marsipan, därav har huset fått benämningen "Marsipanfabriken". De olika lokalerna i fastigheten är av varierande karaktär och prägel. På fastigheten finns även ett fristående kontorshus. Busshållplats finns i direkt närhet till fastigheten.

OMRÅDE/OMGIVNING
I området finns både industri, handel, service, boende och skolor.

KOMMUNIKATIONER
Det är nära till flera transportleder för den som kommer med bil. Buss finns precis utanför fastigheten som tar en vidare både till centrum samt ut till Råå.

NÄRSERVICE
Närbutik, pizzeria, vårdcentral m.m på gångavstånd. Någon minuts bilväg bort ligger handelsområde med Dollarstore, Lucu Food och Willys.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB