Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Viktoriagatan 6

Kontor, 1600 m2, Helsingborg, Planteringen

Kontor med lager/produktionshall i södra Helsingborg.

Renoverat kontorsplan (ca 500 m²) på bottenvåning i anrik industrifastighet med tillhörande lager/produktionshall (ca 1100 m²).

På Viktoriagatan i södra Helsingborg kan vi erbjuda ljusa kontorsytor om ca 400 kvm i markplan i anrik industrifastighet, även kallad marsipanfabriken. I anslutning till kontorsdelen finns en del (ca 200 kvm) bestående av välutrustat kök med matplats samt omklädningsrum och toaletter. Lager- och industrifastigheten från 2008 är sammanbyggd med den äldre fastigheten och är totalt ca 1100 kvm. Lagerdelen har 6 meter upp till balk och två leverensportar (mark). Här är idag även ett entrésolplan på ca 60 kvm (som går att ta bort om så önskas). Bakom den högre lagerdelen finns en verkstads- och produktionsdel om ca 300 kvm, med egen ingång. Fastighetens läge gör det enkelt att komma ut från Helsingborg samtidigt som man har närhet till centrum. Hamnen ligger också mycket nära vilket blir enkelt med transport även via båt.

Planritning kommer inom kort!

P-platser och busshållplats finns i direkt närhet.

Industri- och kontorsfastighet belägen i södra Helsingborg i närheten av bostadsrområdet Planteringen. Ursprungsfastigheten är en charmfull och anrik byggnad där det tidigare tillverkats både tvål, margarin och marsipan, därav har huset fått benämningen "Marsipanfabriken". I denna del ligger kontorsrummen. De olika lokalerna i fastigheten är av varierande karaktär och prägel. Den "nyare" lager- och verkstadsdelen är från 2008 och är en välbyggd fastighet med 2 rejäla markportar. Busshållplats finns i direkt närhet till fastigheten.

Omgivning

Det är nära till flera transportleder. I området finns både industri, handel, service, boende och skolor.

Kommunikationer

Buss finns strax utanför fastigheten som tar en vidare både till centrum samt ut till Råå.


Kontakta annonsör
Anna Hurtig

anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Planteringen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning