Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gustav Adolfs Torg 6

Kontor, 724 m2, Helsingborg, Centrum

Kontorslokaler med möjlig anpassning.Ljusa och rymliga kontorslokal på Söder med vacker utsikt över Gustav Adolfs Torg. Här finner ni en rymlig lokal med möjlighet till lokalanpassning utefter verksamheten och dess behov. Välkommen att kontakta oss vid intresse och för visning.

Omgivning

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och gamla charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Gränsen mot Eneborg i öster utgörs av landborgen. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka. Söder är under utveckling i samband med att det södergående järnvägsspåret ska grävas ner vilket ger utrymme för mer bostäder och näringsliv

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.

Service

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söderpunkten, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer.


Kontakta annonsör
Johannes Midbjer
042-372140
leads.helsingborg@balder.se


Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning