Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Diabasgatan

Kontor/Kontor, 3600 m2, Helsingborg, Väla södra

VI BYGGER ÅT ER. Vi startar nu ytterligare byggprojekt i Helsingborg! Här har Ni som hyresgäst möjlighet att anpassa lokaler efter Er verksamhet. Vår målsättning är att bygga med hög standard och kvalité till låga priser både i hyran och driften. Fastigheten byggs med flexibla kontor genom användning av i huvudsak glasväggar som kan anpassas och flyttas efter behov. En välisolerad fastighet med all belysning i LED samt golvvärme i hela fastigheten ger en mycket förmånlig driftkostnad. Smedstorps kök i valfri modell. Lager har vitmålade golv med speciallackering. Portar har full höjd och bredd. Väl tilltagna asfalterade ytterytor för parkering, lastning etc. Svart palissadstaket med elgrind som styrs via mobiltelefon. Ytterbelysning är givetvis också i LED. Området har bevakning nattetid.

Omgivning

Andra företag i området är t ex Lindab, Löddeplåt, Hedin Bil, Peab m.fl. Ca. 2-3 km till Väla Köpcentrum.

Planlösning

Planlösning anpassas till hyresgäst för bästa effektivitet och trevnad.

Kommunikationer

Lokaltrafik finns i området. Mycket bra anslutning till E4/E6.

Övrigt

Bilderna är tagna på och i färdigställda fastigheter på Diabasgatan och Andesitgatan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1350 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jenny Wohlfart
040-302960
jenny.wohlfart@komfast.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning