Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stationsgatan 37

Kontor, 2500 m2, Halmstad, Centrum

Möjlighet att skapa ert nya kontor

Nu finns möjligheten att vara med och utforma framtidens kontor i Halmstad. På fastigheten Halmstad 2:28 finns en byggrätt med planerat kontor. Här finns möjligheten att som spekulant vara med och utforma sitt nästa kontor inom byggnaden. Byggnaden är planerad att uppföras i 4 plan och användningsområdet är brett. Utbildning, kontor, lättare tillverkning mm. Välkommen att höra av dig.

Halmstad 2:28, i folkmun kallat Lokstallarna, är en av de största kommersiella fastigheterna i Halmstad. Byggnaderna är belägna centralt med nära tillgång till både centralstation och centrum. I fastigheten finns det verksamheter inom media, marknad, event och it. Fastigheten består av varsamt renoverade före detta lokstallar, med mycket rymd och takhöjd. Många gamla industriella detaljer som till exempel traverser och järnvägsspår finns bevarade och bidrar till intressanta och unika lokaler.

Planlösning

2 500 kvm nybyggt kontor är planerat på Halmstad 2:28, alldeles intill tågstationen.

Kommunikationer

Lokstallarna har väldigt bra kommunikationslösningar med både bussterminal och centralstation på gångavstånd. Anslutningar till hela Halland och Småland. Gångavstånd till city.

Service

I området för lokstallarna finns det nära till både pressbyrå som är beläget vid stationen, lunchrestauranger, järnvägsparken och mycket mera. Goda parkeringsmöjligheter finns precis utanför entréerna, vilka dessutom är gratis.


Kontakta annonsör
Ervin Mezei
010-482 77 53
ervin.mezei@klovern.se


Kontakt

Ervin Mezei Ervin Mezei
010-482 77 53

ervin.mezei@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 263 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298059

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning