Stora Badhusgatan 12

Kontor, 325 m2, Göteborg

Ljust havsnära kontor i centrala Göteborg
OM LOKALEN
Visst vore det härligt att till exempel ta färjan till jobbet och arbeta i ett havsnära, men ändå centralt, kontor? I våra lokaler på Stora Badhusgatan finns den möjligheten. Vi kan nu erbjuda en kontorslokal om ca 325 m² som är belägen på fjärde våningen. Lokalen har två kontorsrum, en öppen arbetsyta, ett stort konferensrum (ca 90 m²), kök, förråd och WC/dusch. Allt du behöver för en effektiv verksamhet, helt enkelt. 

Byggnaden ligger nära knutpunkterna Stenpiren och Järntorget, vilket gör att det du enkelt kan ta dig hit från alla olika håll i Göteborg. 

Tillträde enligt överenskommelse

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
En modern kontorsfastighet innanför vallgraven i området Skeppsbron. Här är du nära havet och butiker, restauranger och kommunikationer på samma gång. Skeppsbron är ett av centrala Göteborgs mest utvecklande områden och kommer fyllas på med fler lokaler, butiker och restauranger de kommande åren. 

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Ett blandområde med kontor, bostäder och butiker beläget med direkt närhet till vattnet och till Stenpiren Resecentrum och de centrala delarna av Göteborg.

KOMMUNIKATIONER
Knutpunkten Stenpiren Resecentrum med all tänkbar kommunikation ligger ca 50 meter från fastigheten. Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator, ligger nära. När västlänkens station i Haga står klar kommer du även ha nära till lokala förbindelser ut i landet.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter på Stora Badhusgatan och b

etalparkering finns tvärs över gatan.

NÄRSERVICE
All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. finns mycket nära och inom gångavstånd från fastigheten.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB