Skårs Led 3B

Kontor, 229 m2, Göteborg

Ljus och modern kontorslokal med fantastiskt ljusinsläpp högst upp i huset
OM LOKALEN
Vi kan nu erbjuda en modern kontorslokal i charmiga Skårs Led. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och ytan, som är på ca 229 m² är placerad högst upp i huset. Lokalen är välplanerad och planlösningen erbjuder mestadels öppna kontorsytor med några kontorsrum alternativt mötesrum, här finns utrymme för ca 15 arbetsplatser.

Här finns också utrymmen för kopiering och förråd. Pentry och WC har fina ytskikt, det finns totalt 3 WC varav ett med dusch. Lokalen har ett utmärkt skyltläge ut mot E6/E20, utan att störas av trafiken från motorvägen.

Tillträde enligt överenskommelse.

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att kontakta mig för mer information eller boka in en tid för visning.

FASTIGHETSINFORMATION
En blandfastighet innehållande kontorshotell, kontor, Crossfit och lagerverksamheter i två byggnader där högdelen har 5 våningar och lågdelen 2 våningar. Fastigheten är placerad i ett synligt och publikt läge utmed E6 i Almedal vilket ger en utmärkt tillgänglighet. Under de senast åren har det i Almedal skett en hel del ny och ombyggnationer vilket har lett till att flertalet förtag har valt att etablera sig här.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är centralt belägen i Göteborg, strax söder om Liseberg med direkt access till de stora lederna E6, E20 och riksväg 40. Tillgängligheten är hög och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, med bil eller med cykel. Det är endast två hållplatser från Korsvägen och när Västlänken blir klar med Station Korsvägen kommer det gynna kollektivtrafiken ytterligare och den här knutpunkten kommer då bli en av de centrala i Göteborg.

I närheten finns bland annat restauranger, mataffärer, gym och apotek.

KOMMUNIKATIONER
Fastigheten ligger i nära anslutning till Kallebäcksmotet och kollektivtrafiken finns i fastighetens absoluta närhet.

- Spårvagn ca 150 m. Spårvagnslinjerna 2 och 4, hållplats Almedal. Trafikeras med täta turer.
- Parkering i direkt anslutning till kontoret.

NÄRSERVICE
Fastigheten har ett centralt läge strax söder om Liseberg och kommande World of Volvo. Dessutom är bl. a Svenska Mässan och Scandinavium beläget i närheten. I området finns det ett bra utbud av restauranger och annan erforderlig service.

-

Restauranger ca 200-1 000 m (finns flertal restauranger i närområdet)


-

Livsmedel ca 2 km (Ica Maxi)

-

Crossfit ca 30 m - Gym ca 200 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler