Kungsgatan 7A

Kontor, 243 m2, Göteborg

Trevlig kontorslokal med stort och modernt kök på Kungsgatan 7 A i centrala Göteborg
OM LOKALEN
Vi kan nu erbjuda en trevlig kontorslokal om ca 243 m² belägen på plan 2 i ett lugnt centralt läge på Kungsgatan 7 A i Göteborg. Lokalen består av flera kontorsrum, konferensrum och mötesrum samt ett stort och modernt kök som lämpar sig utmärkt för trevligt umgänge med kollegorna. Lokalen har fönster ut mot Kungsgatan samt in mot innergård och har även tillgång till två wc samt dusch. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och parkettgolv som tillsammans skapar en trevlig arbetsmiljö.

Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer i absolut närhet.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten är omsorgsfullt renoverad under år 2000 och består av fyra våningar med butiker i botten och kontor i övriga plan.
Med sitt centrala läge på Kungshöjd på Kungsgatan ligger denna härliga fastighet mycket bra till, inte minst pga av Götatunneln alldeles i närheten. I denna fastighet finns det många fräcka kontorslösningar. Ljus, rymd, framtaget tegel och mycket glas präglar denna fastighet. All tänkbar service som centrala Göteborg kan erbjuda. I området finns ett flertal bra restauranger.

Fastigheten har fjärrvärme och hiss finns.

KOMMUNIKATIONER
Bussar, Spårvagn. Gångavstånd till centralen.

OMGIVNING
Fastigheten ligger mycket centralt och är lättåtkomligt. Nära till Centrum, Järntorget och ut på leden.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB