Karlastaden

Kontor, 600 - 7000 m2, Göteborg, Lindholmen


Välkommen till Karlastaden!

Här kan vi nu erbjuda extraordinära kontorsytor i stadens mest attraktiva och dynamiska område. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Karlatornet och är totalt 12 våningar högt. Storleken på våningsplanen varierar och kan sammanbindas med interntrappa.
Lokalerna är ljusa och fina med bra takhöjd som ger en härlig rymd. Detta tillsammans med exklusiva materialval och hög teknisk standard skapar bästa förutsättningar att trivas! Layouten är flexibel och passar både som öppen och rumsindelad planlösning.

Karlatornet kommer utöver kontor att innehålla ca 600 bostäder och hotell och kommer med sina 245 meter vara synlig både från älven och stadens centrum.

I området finns ett stort utbud av restauranger, service och gym. Till Karlastaden reser man enkelt med alla typer av färdmedel. Färjan över till Stenpiren tar endast 5 minuter och sträckan trafikeras med täta avgångar. Göteborgs centralstation nås på 8 minuter med buss och i framtiden finns planer om att bygga ut med en spårvagnslinje.

Möjligt tillträde från Q1 2024.

Har ni frågor eller vill boka tid för visning?
Välkomna att kontakta oss på 031-350 49 00 eller hej@loqalo.se!

Kontakta Annonsör

Nils Åke Rydqvist
070-341 01 12
nilsake@loqalo.se


Kontakt

Nils Åke Rydqvist
Nils Åke Rydqvist
070-341 01 12

nilsake@loqalo.se

Loqalo
Läs mer om Loqalo och deras 241 lediga lokaler
www.loqalo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321925

Utvalda lokaler från Loqalo i Lindholmen

Liknande lediga lokaler i Lindholmen