Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

William Gibsons Väg 1

Kontor, 500 - 1400 m2, Göteborg, Jonsered

Kontorslokal som anpassas efter era behov och önskemål i fantastisk miljö med tegel och stora fönster. Både öppet landskap och enskilda rum.

Kontorslokal i lilla fabriken som anpassas efter era behov och önskemål i fantastisk miljö med tegel och stora fönster. Både öppet landskap och enskilda rum. Hög teknisk standard, dubbla fiberanslutningar I fastigheten finns både restaurang, möbelbutik och café. Varje plan är 965 m2 men där plan 1 går att göra ett par 100m2 större.

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter.

Omgivning

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i mysiga och natursköna omgivningar, 10 minuters tågresa från Göteborg är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter.

Jonsered ligger alldeles intill E20 som tar dig till Göteborg city på 8 minuter.
I närområdet finns ett par lunchrestauranger och ännu mer finns att välja på i Partille centrum där du även finner köpcentret Allum med all tänkbar service och mycket shoppingmöjligheter.

Jonsered har fantastiska omgivningar att ströva omkring i skogen eller längs med Säven.


Kontakta annonsör
Adam Wilson
+46 31 382 07 00
uthyrninggbg@savills.se


Utvalda lokaler från Savills Sweden AB Göteborg i Jonsered


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning