Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vikingsgatan 1-5

Kontor, 400 - 25000 m2, Göteborg, Lilla bommen/Gullbergsvass

Nu bygger vi Platinan: 60 000 kvm hotell, kontor och event. Förutom fantastiska kontor kommer Platinan även att innehålla en restaurang, en takbar, en stor konferensanläggning och en välkomnande lobby och hotell. Redan nu är det klart att Scandic öppnar med 360 rum. Platinan blir något vi inte tidigare sett i Göteborg och en profilbyggnad att tala om. Den transparanta arkitekturen bidrar till liv och rörelse, som känns både i och utanför byggnaden. Och självklart byggd med högsta möjliga fokus på hållbarhet. Med sitt läge vid Hisingsbron binder den samman de båda älvstränderna. Det blir en hotspot, en attraktiv plats med en energi som inte stannar i huset, utan bidrar till sin omgivning dygnet runt. Platinan är det första huset som vi bygger i det nya Centralenområdet. De närmaste åren kommer området att utvecklas med fler kontor, bostäder, ett utvecklat kajområde, nya gator och stråk. Det är en helt ny stadsdel som växer fram i ett av Göteborgs mest citynära område. Missa inte att etablera ditt kontor här.

Omgivning

Fastigheten är belägen på nära gångavstånd till både vattnet, Göteborgsoperan och övriga citylivet. I detta strategiska läge har du således nära till all tänkbar shopping, restauranger och kommunikationer samtidigt som du också kan välja att ta en uppfriskande promenad utmed älven under lunchen.

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger centralstationen,Nils Ericson-terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Götaleden passerar strax intill och för bilburna finns gott om parkering både i Nordstans parkeringshus eller i P-arken. Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Service

Butiker, restauranger och närservice finns på många platser i nära anslutning till denna fastighet. Närmaste köpcentrum är Arkaden, Kompassen och Nordstan som ligger på några minuters promenadavstånd, här finner du all tänkbar service, men även Kungsgatans gångstråk som du når på några minuter eller Avenyn som har mycket att erbjuda.


Kontakta annonsör
Niklas Simonsson
031-743 42 33
070-995 11 43
niklas.simonsson@vasakronan.se


Kontakt

Niklas Simonsson Niklas Simonsson
031-743 42 33
070-995 11 43

niklas.simonsson@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 165 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281072

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i Lilla bommen/GullbergsvassLiknande lediga lokaler i Lilla bommen/Gullbergsvass


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning