Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Västra Hamngatan 20

Kontor, 32 m2, Göteborg, Centrum

Kontorslokal om ca 32 m² i centrala Göteborg

Nu erbjuds en kontorslokal om ca 32 m² ett stenkast från Domkyrkan. Kontoret ligger en trappa upp med utsikt över den lugna innergården


Lokalen består av ett rum med högt i tak. I lokalen finns ett pentry och WC med dusch. Lokalen har två stora fönster, ekparkett, ljusa väggar och charmiga detaljer.


Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet. Välkommen att boka visningen.

Äldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.

Omgivning

Fastigheten ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Nära kanalen och gröna områden. Hela Göteborgs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kommunikationer

Spårvagnar och bussar precis utanför dörren. Gångavstånd till Centralstationen.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Berglund

camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning