Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Västra Hamngatan 13

Kontor, 125 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Nu erbjuds en kontorslokal på 125 kvm högst upp i fastigheten med utsikt över Västra Hamngatan och Domkyrkan. Lokalen är helt nyrenoverad och har modern, öppen planlösning. Lokalen har ett inglasat mötesrum, två toaletter, ett fräscht kök med tillhörande pausyta och ett förråd. Här finns plats för ca 14 arbetsplatser.

Omgivning

Göteborg city bjuder på liv och rörelse dygnets alla timmar. I området finns bra och populära restauranger, storslagna shoppingmöjligheter samt mysiga promenadstråk. Närhet till natur- och grönska erbjuds i Trädgårdsföreningen och vid Lilla Bommen finns en härlig småbåtshamn.

Planlösning

Öppen.

Kommunikationer

Utanför fastigheten finns mycket goda kommunikationer. Närmsta buss- och spårvagnshållplatsen ligger enbart 60 meter bort. Från hållplatsen Domkyrkan avgår spårvagn 1, 5, 6, 9, 10, 11, 101 samt busslinjer 16 och 25. En kort promenad bort ligger också Centralstation och Nordstan med tåg och expressbussar. Perfekt för den som pendlar!

Service

Här sitter man i närheten av all tänkbar service - så som gym, bank, matbutik, vårdcentral, frisör och diverse butiker. Nedanför ligger Subway och Pizza Hut.

Övrigt

Öppen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgravenHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning