Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vassgatan 3

Kontor, 603 - 1873 m2, Göteborg, Marieholm

Här erbjuds en effektiv lokal mitt i hjärtat av Marieholm. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45.

Planlösningen är blandad men kan anpassas efter just ert behov. Kontorsrum och öppna landskap präglar planlösningen som samsas med mötesrum i olika storlekar och pentry. Det finns också utrymmen för omklädning med duschar för både dam och herr.

Hela ytan om 1 873 kvm breder ut sig på tre plan, varje våning är på drygt 600 kvm. Det finns pentry på varje våningsplan och hissen tar dig smidigt direkt in i lokalen.

Lager och verkstad finns att hyra i källar- och markplan som man når med hiss direkt från kontoret, till verkstadslokalen finns det två portar i markplan.

Med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attraktivt för företag i alla branscher.

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Planlösning

Blandad, anpassningsbar.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Service

Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.

Övrigt

Blandad, anpassningsbar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i MarieholmLiknande lediga lokaler i MarieholmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning