Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vaniljgatan 1

Kontor, 1325 m2, Göteborg

Kontorslokal om ca 1 325 kvm i Lövgärdet centrum. Lokalen ligger på våning 1 tr och har en rumsindelad planlösning. Lokalen går att anpassa efter önskemål och är även delbar.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Stadsdelen Lövgärdet är ett av de senast byggda områdena i Angered och stod klar under 70-talet.
Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runt omkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt.
Här är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservatet Vättlefjäll.

Kommunikationer

Goda kommunikationer finns med buss från Angered centrum, vilket tar ca 10 min. Spårvagn från Angered centrum till Centralstationen tar ca 30 min.

Övrigt

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Kontakta annonsör
Carl Backman

carl.backman@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate AdvisorLiknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning