Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vallgatan 27

Kontor, 147 m2, Göteborg, Centrum

I en av Innerstadens äldre fastigheter inom vallgraven finns en lokal på 147 kvm består av flera stora kontorsrum, pentry i mitten samt mötesrum. Kontoret har en trevlig mix av traditionell stil och modern kontorslösning.

Lokalen går att hyra tillsammans med våningen under, 226kvm.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt – allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling!

Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhuskajen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Inom Vallgraven är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Service

Från innergården, som är delvis inglasad, når man Espresso House. Fastigheten är belägen mitt i Göteborgs mest anrika och livfulla kvarter med ett stort urval av restauranger och caféer. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har knutpunkten Grönsakstorget en kort promenad bort. Nils Ericsonsterminalen med avgångar till hela länet samt Centralstationen ligger på c:a 10 minuters gångavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Colliers International AB

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Liknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning