Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vallgatan 25

Kontor, 226 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Den aktuella lokalen på 226 kvm består av två delar. Den vänstra delen har ett stort öppet landskap med vindskänsla med bl.a. synliga takbjälkar. Den högra delen har flera stora kontorsrum, pentry i mitten samt mötesrum.

Från innergården, som är delvis inglasad, når man Espresso House. Fastigheten är belägen mitt i Göteborgs mest anrika och livfulla kvarter med ett stort urval av restauranger och caféer. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har knutpunkten Grönsakstorget en kort promenad bort. Nils Ericsonsterminalen med avgångar till hela länet samt Centralstationen ligger på c:a 10 minuters gångavstånd.

Lokalen kan med fördel delas av två företag eller för er som önskar större så finns ytterligare 147kvm att hyra en trappa upp.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling!

Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhuskajen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Inom Vallgraven är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Service

I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Colliers International AB

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgraven


Liknande lediga lokaler i Inom vallgraven

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning