Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vallgatan 14

Kontor, 820 m2, Göteborg, Centrum

Välkomna till Vallgatan 14! Från den 1 april 2018 kan ni flytta in i 820 nyrenoverade kvm med tillhörande takterass. Planlösningen är blandad med både öppna kontorsytor, kontorsrum, samtalsrum, konferensrum och ett stort och socialt pentry som även kan nyttjas som presentations- och samlingsyta. Kontoret är arkitektritat, totalt nyrenoverat och mycket smakfullt färgsatt!

Omgivning

Strömshuset är mycket centralt beläget. Bara ett stenkast ifrån fastigheten ligger Grönsakstorget och Domkyrkan med mycket frekventa buss- och spårvagnsförbindelser. På nära gångavstånd hittar ni även t.ex. Saluhallen (Kungstorget), Kungsportsplatsen och Feskekôrkan.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Mer info och tidtabeller finner ni på Västtrafik och SJ. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg vilket staden siktar mycket på. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns flera av de populära Styr & ställ-cyklarna att hyra.

Service

Fastigheten ligger i anslutning till Kungsgatan, Västra Hamngatan och Vallgatan som erbjuder ett stort utbud av caféer, lunchrestauranger, butiker och service. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, SATS, Fysiken och Fitness24seven.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Fanny Hansson
031-743 42 95
072-208 40 25
fanny.hansson@vasakronan.se


Kontakt

Fanny Hansson Fanny Hansson
031-743 42 95
072-208 40 25

fanny.hansson@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 142 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 286121

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning