Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vädursgatan 6

Kontor, 1000 - 3800 m2, Göteborg, Gårda

Drivhuset i Gårda är ett öppet, ljust och annorlunda kontorshus, byggt med fokus på möten och samarbeten. Det känns direkt när man kommer in genom entrén! Entréplanet bjuder på en härlig vinterträdgård, bokningsbara mötes- och konferensrum, dusch och omklädning tillgängligt för alla, gym samt en bemannad reception och kafé – allt nytt under 2018. Läget är efterfrågat och mycket lättillgängligt nära E6/E20. I huset finns goda parkeringsmöjligheter och ett separat cykelgarage. Nu kan vi erbjuda kontor i toppskick. Nyrenoverat och färdigställt 2018. Sammanlagt renoverar vi ca 3 800 kvm och ytorna är belägna på plan 5 och 6. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka tid för en visning. För 3D-rundvandring i lokalen, klicka här

Omgivning

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn. Till affärscentrat Focus är det ca 5 min promenadväg mot Liseberg. Rakt över gatan ligger Dahls Bakeshop som erbjuder nybakt bröd och serverar lättare luncher. På Restaurang MVG i Gårda som ligger i huset kan man äta lunch eller ta en fika.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs främst av spårvagnslinjer som avgår på Skånegatan, Ullevi södra, de nås på bara några minuters promenad. Knutpunkt för de flesta buss- och spårvagnslinjer finns på Korsvägen, det tar ca 10 minuter att gå dit. Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder.

Service

Vid Gårdatorget finns Handelsbankens kontor samt bankomat. På Drakegatan finns Postens Företagscenter med fullständigt sortiment av företagstjänster. I kringliggande kvarter finns ett flertal lunchrestauranger, caféer samt Shell bensinstation. I affärscentrum Focus som ligger i närheten finns en livsmedelsbutik, systembolag, apotek, skomakare, frisör, urmakare, hälsokostbutik, fotobutik och ytterligare specialbutiker.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Daniel Jighede
031-743 42 24
070-453 01 42
daniel.jighede@vasakronan.se


Kontakt

Daniel Jighede Daniel Jighede
031-743 42 24
070-453 01 42

daniel.jighede@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 195 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280997

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i GårdaLiknande lediga lokaler i Gårda


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning