Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vädursgatan 5

Kontor, 451 m2, Göteborg, Gårda

Nyrenoverad lokal i ett av Gårdas bästa lägen!

Nu finns möjlighet att hyra en effektiv och modern kontorslokal en trappa upp i fastigheten med stora glaspartier. Idag har lokalen en blandad planlösning som består av tolv enskilda kontorsrum, en större öppen yta samt två konferensrum

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Gårda är ett utvecklingsområde i ett mycket bra läge. Här en naturlig knytpunkt för infartsleder i Göteborg. Här har ni närhet till storstadens puls men slipper köra in, utan kan lätt ta en promenad eller använda dig av Göteborgs hyrcyklar Styr och ställ. Goda parkeringsmöjligheter finns för besökare och du har endast 15 minuter till Landvetter flygplats med bil.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen bredvid E6, nära E20 i ett område under stark utveckling med både bostäder och kontor. På promenadavstånd
till Drottningtorget/Centralstationen och Rättscentrum
samt kollektivtrafik, flygbussar och tåg.

Service

I närområdet finns stort utbud av lunchrestauranger. Bland annat hittar ni i grannhuset den välbesökta restaurangen, Matsmak. Här erbjuds catering, restaurang & konferens och de serverar dagligen husmanskost och affärslunch. På kvällarna välkomnas grupper på buffé, middag, mingel & matlagning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com
Maria Bjurstam
073-146 31 27
maria.bjurstam@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i GårdaLiknande lediga lokaler i GårdaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning