Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tusenårsgatan 5A

Kontor, 2163 m2, Göteborg, Nordost

Kontor vid Kortedala Torg.

Fina kontorsytor fördelade på två plan. Huvudentrén leder in till stor öppen ljusgård med reception/mottagningsrum. Ljusgården har högt i tak och takfönster som ger härligt dagsljus och härlig rymd. Mitt i finns en stor spiraltrappa av marmor som vackert sammankopplar de båda våningarna. Lokalen har tidigare använts för kommunal verksamhet och fastigheten är fullt tillgänglighetsanpassad med ramp till entré, hiss och flera HWC. Idag finns det ca 65 kontorsrum samt grupprum, pausrum, förrådsutrymmen och toaletter.
Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Omgivning

Lokalen ligger på Kortedala Torg som ligger centralt i nordöstra Göteborg, utanför vägtullarna. Torget är ett av Göteborgs största stadsdelstorg och erbjuder ett komplett serviceutbud med ca 40 olika verksamheter på ca 19 000 m². Här finns en blandning av restauranger, livsmedelsbutik, specialbutiker, gym och offentlig service såsom bl.a. tandläkare, vårdcentral och bibliotek.
När Kortedala byggdes och invigdes i oktober 1955 kallades stadsdelen satellitstad till Göteborg eftersom Kortedala var Göteborgs första förort. Stadsdelen präglades av vackra boendemiljöer och närhet till naturen. Torgbyggnaderna är nätta femtiotalshus som under åren har behållit sin 50-talskaraktär. Anpassningar och renovering sker löpande där hänsyn tas till husens ursprungliga karaktär. Under senare år har torget återfått sin stiliga markbeläggning och den fina granittrappan välkomnar besökaren. Primära marknaden för Kortedala Torg är boende i närområdet. Ca 17 000 personer bor i områdena Södra Kortedala och Norra Kortedala. Närområdet utvecklas och inom en femårsperiod beräknas den öka med ca 700 personer. Nyligen har en 16 våningar högt hyreshus uppförts med 75 lägenhet precis vid Kortedala Torg.

Kommunikationer

Från centralstation är det lätt att ta sig till Kortedala Torg med spårvagnslinjerna 6, 7 och 11. Resan tar ca 20 minuter.
Flexlinjen trafikerar området och kör även på lördagar.

Det finns gott om gång- och cykelbanor inom området.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Övrigt

GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Nordost


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning