Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tredje Långgatan 18

Kontor, 2180 m2, Göteborg, Linnéstaden

Kontor i centralt läge om totalt 2180 kvm uthyrningsbar yta. Det finns möjligheter till att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheten. Kontorsytorna är disponerade på 5 plan, med hiss till samtliga plan.

Området erbjuder all tänkbar service och för den som åker kommunalt är det supersmidigt att ta sig till Järntorget och promenera hit.

Omgivning

Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här tar du en öl med goda vänner, äter en bit mat, går på teater eller konsert vid Järntorget!

Kommunikationer

En stenkast bort ligger knutpunkten Järntorget med buss och spårvagnar som tar dig till Centralstationen och Nordstan på ett par minuter.

Service

I området finns all tänkbar service - här finns både Saluhall och populära restauranger som Taverna Averna, Tacos & Tequila och A Hereford Beefstouw. Här finns också apotek, hotell, frisör, friskvård och diverse shopping.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1750 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Linnéstaden

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning