Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Torslanda Torg 2

Kontor, 147 m2, Göteborg, Torslanda

Trevlig och yteffektiv kontorslokal om ca 147 kvm finns att hyra på Torslanda Torg. Lokalen är belägen på våning 2 och består av 5 kontorsrum, ett kök och 3 toaletter.

Här sitter man bekvämt med tillgång till all service man kan tänkas behöva och med närhet till allmänna kommunikationer.

Omgivning

Fastigheten ligger på sydvästra Hisingen och utgör en del av Torslanda centrum. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av bostadshyreshus

Planlösning

Cellkontor.

Kommunikationer

Alla kollektiva kommunikationer finns på gångavstånd. Hållplatser för både bussar och spårvagnar bl.a mot Göteborgs centrum och ut mot Göteborgs norra skärgård utgår från torget

Service

Här sitter man bekvämt med tillgång till alla servicefunktioner man kan tänkas behöva. Kommersiell och offentlig service finns på torget. Här finns kläd- och prydnadsbutiker, bageri, lunchmöjligheter och gym.

Övrigt

Cellkontor.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Torslanda


Liknande lediga lokaler i Torslanda

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning