Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sven Hultins Gata 9 - Chalmers teknikpark

Kontor/Kontor/Övrigt, 500 m2, Göteborg, Centrum

Till våren 2019 får vi ett kontor ledigt i Chalmers Teknikpark. Kontoret ligger på plan 2 och har relativt modern standard. I byggnaden finns tillgång till såväl lunchrestaurang, reception och konferenslokaler. I anslutning till byggnaden ligger Johanneberg Science Park som är ett kluster för företag inom samhällsbyggnad, energiteknik och materialteknik. I byggnaden finns även café, restaurang och konferenslokaler samt gemensamt omklädningsrum för personal som cyklar/joggar till jobbet. Till detta objekt följer även en illustration som visar hur lokalen kan se ut vid en ombyggnad.



Omgivning

Invid kontoret och Teknikparken ligger Mossens idrottsplats och naturområde med löparspår, tennisbanor m.m.

Kommunikationer

I anslutning till byggnaden finns ett parkeringshus för besökande kunder och personal. Kommunalt åker man antingen med Göteborgs nya elbuss (linje 55) med hållplats ca 50 m från kontoret alternativt från Chalmersplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Under sommaren 2016 kommer även en styr och ställstation att installeras invid byggnaden.



Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Adam Vernhamn
031-7726236
adam.vernhamn@chalmersfastigheter.se


Chalmersfastigheter AB

Utvalda lokaler från Chalmersfastigheter AB i Centrum


Liknande lediga lokaler i Centrum







Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning