Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Styrgången 6

Kontor, 58 m2, Göteborg, Hisingen

Unikt tillfälle att etablera din verksamhet i Eriksberg.

Lokalen ligger i botten på bostadshus med ett par trappor ner till entrédörren. Det är bara några minuters promenad från kajkanten, restauranger, mässhall, hotell, livsmedelsbutik mm.
Det finns ett mindre pentry och toalett. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Omgivning

Stadsdelen Lundby ligger på centrala Hisingen och sträcker sig längs Göta älv, från Älvsborgsbron till Tingstadstunneln. I norr gränsar Lundby till Tuve, i väster till Biskopsgården och i öster till Backa. Lundby har en gammal historia och många bevarade historiska minnesmärken. Stadsdelen består av många mindre områden med olika karaktär. I Brämaregården, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Sannegården, Slättadamm och Rambergsstaden består bebyggelsen mest av flerfamiljshus, byggda under 20-50-talen. Där finns många små lägenheter men även en hel del egnahem från varvsperioden. Det finns också flera centrumbildningar i Lundby; Wieselgrensplatsen, Kyrkbytorget, Backaplan, Bjurslätts Torg och Kvilletorget.

Expansion på Älvstranden
På Norra älvstranden ökar både antalet bostäder och arbetsplatser kraftigt. I dag bor cirka 34 000 människor i Lundby. Tack vare expansionen på Älvstranden räknar man med att antalet personer som arbetar och bor här kommer att öka till cirka 50 000 personer. En ny stad växer fram mitt i Göteborg!
I Lundby finns ett varierat näringsliv med företag av alla storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Lundby har också ett rikt och varierat utbud av utbildning, allt från små grundskolor till ett stort utbildningscentrum på Lindholmen med gymnasier och högskolor.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både båt, bil och buss.

www.vasttrafik.se.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet.
Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.53870

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Hisingen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning