Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Södra Gubberogatan 4-20

Kontor, 215 - 6000 m2, Göteborg, Gårda

Högt belägen fastighet, där ljuset når stora delar av kontoret. Perfekt läge, om man kommer med bil från flertalet av Göteborgs infarter.

Högt belägen fastighet, där ljuset når stora delar av kontoret. Perfekt läge, om man kommer med bil från flertalet av Göteborgs infarter och Landvetter flygplats. Bra skyltläge. Gårda är ett utvecklingsområde och just nu pågår en modernisering av Turionhuset. Bland annat får fasaden ett nytt, modernt uttryck. Här har du goda kommunikationer med buss ca 6 minuter in till stan. Gym och restaurang finns i fastigheten.

Omgivning

I omgivningen finns gott om lunchrestauranger och goda träningsmöjligheter i närliggande grönområden och Valhalla. I huset finns också Friskis & Svettis.

Kommunikationer

På och avfart E6an, och 60 bussen har hållplats precis intill. Det tar 6 minuter till centralstationen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i GårdaLiknande lediga lokaler i GårdaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning