Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Skårs Allé 11 A-B

Kontor, 100 m2, Göteborg, Örgryte

Kontorslokal om 100 kvm.

Mellan raderna av funkishus i Skår och det grönskande Delsjöområdet hittar du anrika Skårs Gård.

Någon gång under 1700-talet byggdes den herrgårdsliknande Skårs Gård. På den tiden hörde området till Örgryte socken som låg utanför Göteborgs stadsgräns. Sedan dess har kända Göteborgsfamiljer som Coopman, Wesslau och Lyckholm stått som ägare till egendomen.

Skårs Gård har ett stort kulturhistoriskt värde och är ett utmärkt exempel på hur en herrgårdsmiljö kunde se ut på 1700-talet.

Omgivning

Skårs Gård ligger nära natursköna Delsjöområdet. Här finns Skatås motionscentrum, badplatser, camping, elljusspår, vandringsleder och möjlighet till bland annat cykling, golf, frisbeegolf, ridning och sportfiske.

Planlösning

Den lediga lokalen ligger på bottenplan i en tvåvåningsbyggnad och består av fyra rum med pentry och toalett. Utrymmet är sammanlagt 100 kvm.

Passande verksamheter i huset är förskola eller kontor.

Kommunikationer

Ett stenkast från Skårs Gård ligger hållplatsen Fagerängsgatan som trafikeras av buss 62 och drygt 300 meter bort vid Skårs kyrka stannar buss 50. Närmsta spårvagnshållplats är Sankt Sigfridsplan som ligger 1,5 km bort. Det går bra att ta sig med bil till Skårs Gård och några hundra meter från platsen ligger avfarter mot E6, E20, riksväg 27 och riksväg 40. Knappt 2,5 km från gården finns knutpunkten Korsvägen.

Service

Några hundra meter från Skårs Gård ligger Sankt Sigfridsgatan med matvarubutik, bensinstation och pizzeria. Efter Sankt Sigfridsplan i riktning mot Liseberg hittar du ICA Focus-huset med bland annat matvarubutik, apotek, Systembolaget och restauranger.

Övrigt

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Thomas Rasmussen
031-368 53 67
thomas.rasmussen@higab.se


Kontakt

Thomas Rasmussen Thomas Rasmussen
031-368 53 67

thomas.rasmussen@higab.se

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 16 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292710

HigabHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning