Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sisjö Kullegata 8

Kontor, 350 - 593 m2, Göteborg, Askim

Trevliga kontorslokaler med närhet till leden. Med sitt läge högst upp i huset sitter man ostört och med fin utsikt över nejden. Kontor är rymligt med kontorsrum i varierande storlek och med fönster åt tre väderstreck får man ett fint ljusinsläpp. Planlösning och ytskickt går att anpassa efter era önskemål.

I kontorslokalen på 593 kvm finns 5 toaletter, 18 kontorsrum, 2 konferenslokaler, fleratalet rum till förråd/städ/data/arkiv samt pentry med tillhörande pausyta

Omgivning

Fastigheten är belägen i Östra Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Planlösning

Anpassningsbart.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. I området ligger bland annat restaurangen Lunch Time, Shahi och Restaurang Sisjön.

Övrigt

Anpassningsbart.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning