Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ringögatan 33

Kontor/Lager, 1309 m2, Göteborg

Lager med tillhörande kontor på centrala Ringön

Lager och kontorsytor i attraktivt läge på Ringön fördelat på ca 1071 m² lager och ca 238 m² kontor. Lagerytan är fördelad på två lagerskepp vägg i vägg med en öppning emellan. Båda skeppen har en takhöjd om ca 5,6 m. Access till lagret för tunga lastbilar via egen lastkajsdel och port. Kontorsdelen ligger en våning upp och innehåller flera kontorsrum i olika storlekar, konferensrum, omklädningsrum pentry och flera WC. På bottenplanet finns det även vilrum, WC och två kontorsrum.

Slutförandet av Marieholmstunneln, som planeras vara klart under året 2020, kommer att öka tillgängligheten till området med enklare access till både E45 och E20. Välkommen att boka visning.

Fastighet centralt belägen på Ringön med snabb åtkomst till de stora trafiklederna. Inom fastigheten erbjuds lokaler med både lager och kontor där Ringön är ett av de mest centrala lägena för en sådan kombination. En kort bilfärd bort nås Backaplan med restauranger och all tänkbar service. Marieholmsförbindelsen sammanbinder E6, E20 och E45 och kommer att stå klar 2020. Detta kommer att bidra till en direkt åtkomst till lederna vilket ger fastigheten ett fantastiskt läge. Föredrar du att åka kommunalt finns det en busshållplats precis intill fastigheten där buss 47 avgår med täta turer.


Kontakta annonsör
Camilla Berglund

camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus ABLiknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning