Ringögatan 33

Kontor/Lager, 1566 m2, Göteborg, Hisingen

Lager i attraktivt läge med anslutande kontor en våning upp.

Lager i attraktivt läge med anslutande kontor en våning upp. Flexibla ytor som går att anpassa efter era behov.

Lager i attraktivt läge med anslutande kontor en våning upp. Flexibla ytor som går att anpassa efter era behov, allt ifrån ca 200 - 1566 kvm. Kontorsytan kan anpassas upp till 503 m² och lagerytan går att anpassa i tre olika enheter om 263 m², 398 m² samt 402 m² alternativt 1063 m².


Lastbrygga och lasthus med väderskyddade portar. Takhöjd 3-6 m.

Sammanhängande lagerskepp med kontor i anslutning en våning upp. Lastkaj.

Fastighet centralt belägen på Ringön med snabb åtkomst till de stora trafiklederna. Inom fastigheten erbjuds lokaler med både lager och kontor där Ringön är ett av de mest centrala lägena för en sådan kombination. En kort bilfärd bort nås Backaplan med restauranger och all tänkbar service. Marieholmsförbindelsen sammanbinder E6, E20 och E45 och kommer att stå klar 2020. Detta kommer att bidra till en direkt åtkomst till lederna vilket ger fastigheten ett fantastiskt läge.

Föredrar du att åka kommunalt finns det en busshållplats precis intill fastigheten där buss 47 avgår med täta turer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Berglund

camillla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Hisingen


Liknande lediga lokaler i Hisingen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning