Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Postgatan 8 A

Kontor, 329 m2, Göteborg, Centrum

Ett unikt tillfälle! På en historisk adress i kärnan av det gamla Göteborg har vi en speciell kontorslokal för er.

I Västra Nordstan mitt i Göteborgs historiska hjärta ligger Kronhuset & Kronhusbodarna. Här hittar du lokala hantverkare, historiska verksamheter, café och Gothenburg Wind Orchestra.

Till den lediga lokalen i Kronhusbodarna söker vi en hyresgäst med kontorsverksamhet och som har intresse och förståelse för områdets kulturhistoriska värden.

Som en del av Göteborgs 400-årsjubileum har Higab inlett ett omfattande utvecklingsarbete av stadsdelen Västra Nordstan utifrån ledorden hållbarhet, innovation och tradition. Målsättningen är en levande och trygg stadsdel där verksamheternas inriktning och utbud ska präglas av ett hållbarhetstänk och på så sätt vara en kontrast och ett komplement till utbudet i köpcentret i Östra Nordstan.

Känner ni att er verksamhet stämmer in i profileringen av Västra Nordstan? Hör då gärna av dig till oss!

Omgivning

Kronhuset & Kronhusbodarna ligger mitt i Västra Nordstan, området där Göteborg grundades. Platsen är omgiven av Stora Hamnkanalen, Nordstan, Lilla Bommen och Packhusplatsen.

Planlösning

Lokalen ligger på andra våningen och har utsikt mot Kronhusgården. Det finns konferensrum, 9 kontorsrum med upp till 14 kontorsplatser och pentry. Huset saknar hiss. Utrymmet är sammanlagt 329 kvm.

Kommunikationer

Ett stenkast från Kronhuset & Kronhusbodarna ligger knutpunkten Brunnsparken och Göteborgs centralstation. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns parkeringsmöjligheter i närliggande köpcentret Nordstan.

Service

Det finns flera restauranger och caféer i Västra Nordstan. På kort promenadavstånd ligger köpcentret Nordstan och centrala gatustråk med butiker och restauranger.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Martin Borgman
031-368 53 82
martin.borgman@higab.se
Jessica Säfström
031-368 53 96
jessica.safstrom@higab.se


Kontakt

Martin Borgman Martin Borgman
031-368 53 82

martin.borgman@higab.se

Fler lokaler för kontakt

Jessica Säfström Jessica Säfström
031-368 53 96

jessica.safstrom@higab.se

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 14 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292753

Higab

Liknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning