Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Otterhällegatan 2

Kontor, 110 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Detta är en välplanerad lokal om 110 kvm i bottenplan med bra skyltmöjligheter mot gatan. Lokalen är idag rumsindelad med 4 behandlingsrum ut mot gatan samt personalutrymmen och väntrum in mot gården. Lokalen används som skönhetsklinik vilket är en passande verksamhet för ytan.

Omgivning

Omgivningen är mycket trevlig - här finns närhet till vattnet, shopping, handel, friskvård, restauranger och hotell. Otterhällegatan är lätt att ta sig till och här är alltid mycket folk i rörelse.

Planlösning

Rumsindelad.

Kommunikationer

Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter. Knutpunkten Brunnsparken ligger ca 400 meter bort och Stenpiren 200 meter bort.

Service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. I närheten ligger de populära restaurangerna Fiskekrogen, Pinchos, Magnus & Magnus. Här finns också mycket hotell och handel. Här finns det naturliga flödet av människor!

Övrigt

Rumsindelad.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgravenHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning