Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östra Hamngatan 26

Kontor, 2780 m2, Göteborg, Nordstan

Här finns ett unikt erbjudande att hyra ett helt våningsplan mitt i centrala Göteborg. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Fastighetens konstruktion skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap.
Lokalen ansluter till fastighetens samtliga kontorsentréer vilket möjliggör separata besöks- och personalentréer. Adresserna är Östra Hamngatan 26, Köpmansgatan 32 och Götgatan 11.

Omgivning

Fastigheten vänder sig dels mot Östra Hamngatan med närhet till Gustav Adolfs torg, och dels mot Nordstan med kontorsentréer från Götgatan och Köpmansgatan. I direkt anslutning ligger Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum med cirka 30 miljoner människor passerar årligen.
Här finns möjlighet att etablera er verksamhet mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
08-762 90 00
uthyrning@hufvudstaden.se


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
08-762 90 00

uthyrning@hufvudstaden.se

Fler lokaler för kontakt


Hufvudstaden AB

Läs mer om Hufvudstaden AB och deras 5 lediga lokaler

www.hufvudstaden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282420

Utvalda lokaler från Hufvudstaden AB i Nordstan

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning