Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ostindiefararen 22

Kontor, 58 m2, Göteborg, Hisingen

Kontorslokal i markplan med stora skyltfönster mitt på Eriksberg.

En representativ kontorslokal i botten på bostadshus på Eriksberg. De stora fönsterna vetter ut mot gatan och det vältrafikerade gångstråket som löper genom kvarteren. I främre delen är det öppen planlösning och längst in ligger ett mindre pentry. WC med plats för tvättmaskin finns också i lokalen. Framtidens bredband finns indraget - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Här är det nära till restauranger, mässhall, hotell, livsmedelsbutik, bank samt övrig service. Närheten till vattnet och Älvsnabben gör läget unikt. Det finns gott om 2 h parkeringsplatser i närområdet för besökare till lokalen.

Omgivning

På Norra älvstranden ökar både antalet bostäder och arbetsplatser kraftigt. I dag bor det över 42 000 människor i Lundby. Tack vare expansionen på Älvstranden räknar man med att antalet personer som arbetar och bor här kommer att öka till cirka 50 000 personer. En ny stad växer fram mitt i Göteborg.
I Lundby finns ett varierat näringsliv med företag av alla storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Lundby har också ett rikt och varierat utbud av utbildning, allt från små grundskolor till ett stort utbildningscentrum på Lindholmen med gymnasier och högskolor.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både båt, bil och buss.

www.vasttrafik.se.

Service

Eriksberg har ett rikt utbud av butiker, restauranger och service.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.53870

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i HisingenLiknande lediga lokaler i Hisingen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning