Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Östergårdsgatan 7

Kontor, 290 m2, Göteborg, Balltorp

Nu erbjuds ett modernt kontor på bottenplan. Till lokalen finns också tillhörande parkeringar! Lokalen är på totalt 290 kvm och ligger med strategiskt placering i Mölndal. Lokalen har minst 8 kontorsrum, konferensrum, förvaringsytor samt pentry med tillhörande pausyta,

I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse. Ca 3 km bort finns också köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service och shopping.Bra kontorslokal med goda parkeringsmöjligheter.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

I området finns närhet till Söderleden vilket gör det lättillgängligt att ta sig hit. I närheten ligger också Sisjö Golf samt Åby som bjuder på ett stort utbud av diverse friskvård och aktiviteter.

Planlösning

Kontorsrum.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Johannefred som ligger ca 200 meter bort. Från hållplatsen tar det enbart 11 minuter till knutpunkten Mölndal Station. Närhet till Söderleden för den bilburne.

Service

I området finns många välkända verksamheter och en kort promenad bort hittar man café och restauranger. Här finns bland annat restaurang Östergård, Kaffegreven, och Mejram. Ca 3 km ifrån lokalen ligger köpcentrum 421, här finns totalt 29 800 kvm försäljningsyta och 1 600 parkeringsplatser.

Övrigt

Kontorsrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Balltorp


Liknande lediga lokaler i Balltorp

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning