Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Olof Asklunds gata 1

Kontor, 306 m2, Göteborg, Högsbo

Kontor på bottenplan i Högsbo

Lokalen är belägen på bottenplan och ingången är via en trevlig ljusgård. En lättillgänglig lokal som är utrustad med HWC, WC och Pentry.


Kontoret har en planlösning med både öppna ytor och kontorsrum i varierande storlek. Det finns möjlighet att påverka planlösningen och ytskiktet för att optimera lokalen för er. Kontorsrummen väter mot öst vilket ger ett behagligt klimat och ljusinsläpp.


Välkomna med frågor.

En kontorsfastighet i populära Högsbo Industriområde. Innehåller kontor samt även mindre lager-/verkstadsytor. En fin och välskött fastighet i bra exponeringsläge.

Omgivning

Fastigheten är belägen intill Dag Hammarskjöldsleden. I området finns ett flertal industrier, verksamheter och handel. Flertalet restauranger finns inom gångavstånd. Några minuter bort nås bland annat köpcentrum Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats ligger endast 140 m från fastigheten, med busslinjerna 82 och 758. I närområdet ligger knutpunkten Marklandsgatan med både buss- och spårvagnskommunikationer.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Berglund

camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Högsbo


Liknande lediga lokaler i Högsbo

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning