Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nya Hovås - Björklundavägen 24

Kontor, 50 - 70 m2, Göteborg, Hovås

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det expansiva området Nya Hovås. Plan två består av kontorshotellet The House (www.the-house.se) flexibla kontorsytor som öppnar upp för arbetsglädje, social samvaro och hög trivsel - perfekt för företag som vill inspireras och utvecklas tillsammans med likasinnade.
På plan tre finns möjlighet till 50-70 m² stort kontor som givetvis kan utformas efter ert behov. Plan ett är reserverat för showrooms och vårt butikskoncept small shops, småskaliga butiker med ett unikt utbud och personlig avsändare.

Som hyresgäst i Primo har du tillgång till kontorshotellet The House med bastu, brasa, konferenslokaler, bibliotek och orangeri.

Omgivning

I Nya Hovås växer en småskalig blandstad med plats för personligheter fram, inom de närmaste åren kommer 1300 bostäder att byggas i området. Redan idag är Nya Hovås en handelsplats med över 100 000 besök i månaden. Nya Hovås är på väg att bli en plats där hav och natur möter bekvämt boende, ambitiösa företag och inspirerande shopping.

Planlösning

Utformas efter behov

Kommunikationer

Nya Hovås är beläget vid brottskärrsmotet längst riksväg 158 bara 1,2 mil från centrala Göteborg. Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås från Göteborg med feminuterstrafik under morgon och eftermiddag. Om du har bra flås når du Nya Hovås på tjugo minuter från Linnéplatsen.

Service

I närområdet finns idag en ICA, vårdcentral, parkeringar och mycket mer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912
caroline@the-house.se


Kontakt

Caroline Bengtsson Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912

caroline@the-house.se

Fler lokaler för kontakt


Next Step Group

Fler lokaler från Next Step Group

nsgroup.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 257633
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning