Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Norra Ågatan 26 C

Kontor, 10 - 18 m2, Göteborg, Mölndal

Småkontor mellan 10-18 kvm!

Välkommen till ett trevligt kontorshotell med mycket bra läge i Mölndal, Lackarebäck. Vi har rum i varierande storlekar mellan 10-18 kvm. Kontoren är belägna på plan 3 i huset. Inflyttning kan ske omgående. Med sitt läge i Lackarebäck kommer du snabbt och smidigt direkt ut på E6, som tar dig vidare mot E20, R45 och R40. Buss och spårvagn stannar med några minuters promenad från fastigheten, hållplats Lackarebäck. Hiss finns naturligtvis, fri parkering i mån av plats invid fastigheten. Kontorshotell är en smart och smidig lösning med kort bindningstid, perfekt för dig som är nystartad eller som tröttnat på att ha kontoret hemma. Vi erbjuder tillgång till gemensamt konferensrum, pentry och WC. Internet och kaffe ingår i hyran. Kollegor får man på köpet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Norra Ågatan ligger i Mölndals kommun ca 5 km från Göteborgs centrum och alldeles i närheten av Mölndals Centrum. Fastigheten ligger strategiskt belägen intill motorvägen med ett ypperligt skyltläge.

Kommunikationer

Spårvagn och buss går 5 minuters promenad bort på Göteborgsvägen. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Service

Mölndals Centrum med all önskvärd service ligger inte långt bort, och i omedelbar närhet ligger Circle K.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jonas Bodvall
031-839479
Jonas.bodvall@balder.se


Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i Mölndal


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning